EIMA 2018 Bolognában bemutatkozott a jövő

agrár mezőgazdaság gazda hírek

AgrárUnió :: Az olaszországi EIMA mezőgazdasági szakkiállítást 2018. november 7–11. között rendezték meg Bolognában. Az 1969-ben életre hívott vásárt kétévente tartják meg, mégpedig páros esztendőkben, míg a páratlanokban a hannoveri Agritechnica várja a látogatókat.
Tovább EIMA 2018 Bolognában bemutatkozott a jövő

14% kedvezmény sorvezetőre, gabona nedvességmérőre!

agrár mezőgazdaság gazda hírek

AgrárUnió :: Keressen minket a "C" pavilon 3B standján! Ha lecserélné meglévő készülékét, vagy ha új beruházáson gondolkodik, most érdemes az Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.-nél GPS-es sorvezető, vagy gabona nedvességmérő készüléket vásárolni!
Tovább 14% kedvezmény sorvezetőre, gabona nedvességmérőre!

Az Alfa-Gép Kft. a kertészeti gépek specialistája immáron 20 éve

agrár mezőgazdaság gazda hírek

AgrárUnió :: Ezt a kínálatot 2011-ben a fokhagymatermesztésre kifejlesztett gépsorral bővítette. A magyar piacon már azóta bizonyított gépek a spanyol JJBROCH gépgyár termékei, amely több mint 40 országban van jelen kínálatával, a 1954-ben alapított vállalkozás tapasztalatával.
Tovább Az Alfa-Gép Kft. a kertészeti gépek specialistája immáron 20 éve

Digestarom® DC – A takarmányátalakító

agrár mezőgazdaság gazda hírek

AgrárUnió :: A növényi eredetű termékek következő generációja. A BIOMIN 2018. november 13–15. között a hannoveri EuroTieren az európai, közel-keleti és afrikai országok takarmánygyártóinak és állattartóinak bemutatta a legújabb innovatív növényi alapú termékét, a Digestarom® DC-t.
Tovább Digestarom® DC – A takarmányátalakító