A pálinka nem játék! – Csak a kiváló minőség az elfogadható

agrár mezőgazdaság gazda hírek

Agrofórum :: Azt gondolom igen sok honfitársam vélekedik úgy, hogy pálinkát főzni a világ legegyszerűbb dolga, sőt, sokan nem is csak eltűnődnek ezen, hanem meg is teszik. Kis túlzással le is főznek minden gyümölcsöt, ami másként már nem hasznosítható. Az így született italok azán sokszor nem várt azonnali, illetve késleltetett hatással bírnak... Ez az írás azonban nem róluk szól, hanem arról a húszas éveinek elején járó Szőllősi Kristófról, aki, többek között, az ország legnagyobb pálinka- és párlatversenyén a Quintessence-n kategória győztes lett, és megmutatta, hogyan is lehet, illetve kellene ezt csinálni. Ráadásul mindezt elképesztő szerénységgel teszi.
archiveTovább az eredeti oldalra!

google  twitter  tumblr  facebook