A Michelinnek tetszik a gumiheveder: megveszi a kanadai gyártójátAgrárszektor :: A gumihevederes járószerkezetek aranyat érnek a mezőgazdaságban: nedvesebb időjárás és nagy tömeg megmozgatása esetén különösen fontos a széles felfekvő felület. Mivel a gépméretek folyamatosan nőnek, egyre nagyobb szükség van a hevederekre is.
Tovább A Michelinnek tetszik a gumiheveder: megveszi a kanadai gyártóját

Elrettennek a nők a húsoktól, ha fiatal állatok fotóit látjákAgrárszektor :: Kevésbé találják étvágygerjesztőnek az emberek a húsokat, ha fiatal állatok fényképeivel együtt láthatják azokat. Nőket és férfiakat vizsgáltak egy kutatás részeként, és egyértelműen megállapították, hogy ez a hatás a nőknél sokkal erőteljesebben érzékelhető, mint a férfiaknál.
Tovább Elrettennek a nők a húsoktól, ha fiatal állatok fotóit látják

A nagy meleg miatt idén hamarabb érik a magyar csemegeszőlőAgrárszektor :: Két-három héttel hamarabb érik idén a csemegeszőlő Magyarországon, ami a tartós melegnek köszönhető, így a piacokon és az üzletekben is megtalálható már a gyümölcs. A gazdálkodók szerint az átlaghoz képest mintegy 10 százalékkal több csemegeszőlőt szüretelnek le. Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer bevezetése és az importszállítmányok ellenőrzése tisztulást hozott a piacon, és több tisztességtelen szereplőt is kiszorított.
Tovább A nagy meleg miatt idén hamarabb érik a magyar csemegeszőlő